Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen

Luxaflex® elektrisch bedienen
Geldig t/m: 31 juli 2019

Gemak dient de mens! En wat is er makkelijker dan vanuit je luie stoel, je raamdecoratie bedienen. Stel scènes in of bedien vanaf de bank je raamdecoratie. Simpel, gemakkelijk en helemaal van nu!

Dat kan met de producten van Luxaflex. Wij vertellen je er graag meer over en laten je zien hoe gemakkelijk het werkt.

Klik hier voor meer informatie

Actie: 20% korting op raamdecoratie
Geldig t/m: 31 juli 2019

Shutters met prachtige houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. Evenals de duettes & plissés, deze zijn de laatste tijd erg populair en hebben daarnaast een isolerende werking.

Deze maand hebben wij 20% korting op duettes en plissés uit de aanhuis collectie en shutters uit de Blend® collectie. Wil jij jouw ramen omtoveren tot échte eyecatchers en voorzien van stijlvolle raamdecoratie? Laat je dan verrassen in onze winkel.

Acties op laminaat vloeren
Geldig t/m: 31 juli 2019

Voor elke stijl is er een bijpassende laminaatvloer, denk aan laminaat dat lijkt op een grijze tegelvloer of de klassieke donkere houten vloer? Laminaat is gemakkelijk in onderhoud en gaat jarenlang mee. Het is niet voor niets dat het al jaren één van de meest gelegde vloeren is.

De gehele maand juli kan jij profiteren van 10% korting op de Glorious laminaat collectie van BerryAlloc of een gratis ondervloer bij aanschaf van een laminaatvloer uit de Deriba Serie van de Aanhuis collectie.

Heb je vragen over onze legservice van de vloeren of over de actie? Kom dan langs in onze winkel.

20% korting op bijzondere pvc vloeren
Geldig t/m: 31 juli 2019

Deze MOODS-collectie pvc vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of andere unieke vormen. Daar komt bij dat pvc vloeren erg onderhoudsvriendelijk zijn, met een harde toplaag. Geen wonder dat pvc vloeren zo enorm populair zijn op het moment.

In de maand juli kun je eenmalig profiteren van 20% korting op deze prachtige vloeren. Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak een afspraak.

10% korting op maatkasten
Geldig t/m: 31 juli 2019

Een wasmachine- of drogerkast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen.

Wil jij ook zo'n mooie kast op maat gemaakt voor je wasmachine of droger? Je krijgt deze maand 10% korting op maatkasten voor wasmachines en drogers! Kom langs in onze winkel.

   
 


Prijs- en drukfouten voorbehouden./span>/td> /tr> /table> /td> /tr>

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag koopavond: 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak   
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl