Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen

10% korting op horren van Luxaflex
Geldig t/m: 28 februari 2019

Het is je vast niet ontgaan, de wintermuggenplaag. Door de toenemende warmte gaat de mug niet meer in winterrust. Sterker nog, hoe warmer de winters, hoe actiever de muggen. Dat is iets wat je lastig tegen kunt gaan. Wat je wel tegen kunt gaan, is dat deze muggen zich in jouw slaapkamer bevinden! Sla je slag en scoor deze maand horren met 10% korting! Hiermee geniet je nu én in de zomer van een mugloze woning.

15% korting op duettes & plisségordijnen
Geldig t/m: 28 februari 2019

Duettes & plissés zijn populair en dat is niet voor niks. Zo heb je verschillende bedieningsmogelijkheden, verschillende vormen van transparanties en kun je deze raamdecoratie met de top down - bottom up functie op verschillende plekken van je raam hangen. Duettes en plisségordijnen hebben een isolerende werking tegen kou én tegen warmte en zijn dus voor elk seizoen geschikt. Benieuwd naar de perfecte duette of het perfecte plisségordijn voor jouw woning? Kom dan eens langs bij ons in de winkel en profiteer deze maand van 15% korting!

25% korting op visgraat PVC vloeren
Geldig t/m: 28 februari 2019

PVC vloeren zijn ongekend populair, dat is inmiddels wel bekend. Waar voorheen nog vaak voor het traditionele houtdessin werd gekozen, zien we nu ook vaker de steendessins en verschillende houtmotieven terug. Wil je van je vloer graag een echte eyecather maken? Kijk dan eens naar de visgraat vloer! Onze Malgas-collectie is een pvc-vloer met visgraatmotief, verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. En deze maand met wel 25% korting! Van dark grey tot warm brown, voor elke woning is er een bijpassende Malgas vloer. Kom snel langs in de winkel om deze 10 mooie nieuwe vloeren te bekijken.

Deriba laminaat, € 19,95 per m2 én met gratis ondervloer!
Geldig t/m: 28 februari 2019

De Deriba laminaat vloer is een populaire vloer binnen de Aanhuis collectie, vooral vanwege de natuurgetrouwe dessins. Laminaat planken, met de look van een echte eikenhouten vloer. De Deriba is in diverse kleuren verkrijgbaar, van licht naturel eiken tot donker gerookt eiken. En deze maand ontvang je bij aanschaf van dit prachtige laminaat een gratis ondervloer!
Bekijk hier een aantal kleuren waarin Deriba verkrijgbaar is of kom langs in onze winkel.

25% korting op luxe Aanhuis houten jaloezieën
Geldig t/m: 28 februari 2019

Aan deze actie gaan wij weinig woorden verspillen. Het enige wat we wil zeggen, is dat je hem niet voorbij moet laten gaan. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op houten jaloezieën van de Aanhuis-collectie. Verkrijgbaar in vele kleuren, opties en lamelopties. En de actie is ook geldig op de tilt-only elektrische bediening! Onze medewerkers komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. En uiteraard monteren we de producten ook netjes voor je. Kom je snel een keuze maken bij ons in de winkel?

Aluminium jaloezieën met korting
Geldig t/m: 28 februari 2019

Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen of draaien dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat 'vallen'. Ze zijn er in verschillende kleuren en materialen én deze maand met extra korting! In de maand februari ontvang je 20% korting op de aluminium variant van onze horizontale én verticale jaloezieën van de Aanhuis collectie. Interesse? Maak hier een afspraak met onze adviseur!

10% korting op XL laminaat Eternity
Geldig t/m: 28 februari 2019

De Eternity is een bijzondere collectie binnen de laminaatvloeren. De structuur van de toplaag, de echt houtkleuren, de v-groeven; niemand zal denken dat je laminaat in je woning hebt liggen. Deze vloer is zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud en zelfs spatwaterbestendig, waardoor je deze laminaatvloer ook in de keuken of wasruimte kunt leggen. De planken zijn 2mm dik en ruim 2 meter lang. Profiteer nu van 10% korting op deze mooie collectie! Bekijk alle eigenschappen hier.

21% BTW-korting op Aktiekast schuifdeurkasten
Geldig t/m: 28 februari 2019

Wil je ook ‘rommelvrij’ wonen? Dan kan een schuifdeurkast best handig zijn. Ideaal om naast je kleding op de slaapkamer, ook spullen in de bijkeuken, zolder of waskamer op te bergen. Nu tijdelijk 21% BTW-korting op 15 verschillende kleuren schuifdeuren. Zo is er keuze uit verschillende uni en houtkleuren, maar ook uit luxe lakglas en de populaire spiegel zilver. De deuren worden uiteraard op maat gemaakt. Bekijk hier de mogelijkheden van onze schuifdeurkasten of kom langs voor een vrijblijvend advies in de winkel.

Tot 25% korting op de Aanhuis collectie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl krijg je nu tot 25% korting op diverse op maat gemaakte raamdecoratie van de Aanhuis collectie.

Klik hier voor meer informatie.

15% korting op de Moduleo Select collectie
Geldig t/m: 28 februari 2019

Een pvc vloer heeft vele voordelen. Onderhoudsvrij, geen last van krassen, geluidsdemping etc. Maar je wil natuurlijk wel graag de uitstraling van een authentieke stenen of houten vloer. Speciaal voor die wens heeft Moduleo de Select collectie ontworpen. Met een ruime keuze aan hout- en steeneffecten en met slijtvaste en vlekbestendige Protectonite-laag.
DDeze maand krijg je 15% korting op deze prachtige collectie van Moduleo. Lijkt dit je wat? Kom dan snel langs in onze winkel!

   
 


Prijs- en drukfouten voorbehouden./span>

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag koopavond: 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Klik hier         
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
Fax. 0343 - 576776
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl