Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Reviews Aanbiedingen Contact
 
Aanbiedingen
De meest actuele aanbiedingen kunt u in onze winkel vinden.  

15% korting op 10 zachte gordijnstoffen
Geldig t/m: 30 november 2019

Deze maand ontvang je 15% korting op 10 zachte gordijnstoffen van Holland Haag. Maak het binnen gezellig met warme, zachte en aaibare stoffen. De actie geldt op de 10 meest zachte stoffen uit de collectie: Release, Smart, Wish, Boston, Brush, Bliss, Flirt, Arctic/Polar/Frost, Setpoint en Lisboa.

Onze vakmensen komen graag bij jou thuis om de juiste maten op te meten en de gordijnen vakkundig op te hangen.

Gratis Hub Kit bij drie PowerView® producten
Geldig t/m: 07 november 2019

De PowerView® Hub vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Tot 7 november ontvang je bij drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. €229,- cadeau. Bij aankoop van 2 producten ontvangt de klant remote kit t.w.v. €71,- gratis.

PowerView® aangestuurde producten zijn: Luxaflex Rolgordijnen, Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Rolgordijnen, Houten jaloezieën, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm) en Verticale Jaloezieën.

15% korting op tapijt van Desso, Parade en Bonaparte
Geldig t/m: 30 november 2019

Er zijn vele soorten tapijt, van stoer tot heel chique en van wit tot bontgekleurd. En van ruw en strak tot ultrazacht en wollig, lekker voor in de winter. In de maand november geven wij 15% korting op alle soorten tapijt van Parade, Bonaparte en Desso.

Ben jij benieuwd naar de kwaliteiten tapijt van Desso, Parade en Bonaparte? Ontdek ze vandaag nog in onze winkel en profiteer in de maand november van 15% korting.

15% korting op gehele collectie pvc vloeren
Geldig t/m: 30 november 2019

Pvc vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk, met een harde toplaag. In de maand november geven wij 15% korting op alle pvc vloeren van Moduleo.

De collectie pvc vloeren van Moduleo bevat hele bijzondere vloeren van de hoogste kwaliteit, neem bijvoorbeeld het visgraatmotief of andere unieke vormen.

Kom ze bekijken bij ons in de winkel en informeer naar de voorwaarden, of maak een afspraak.

30% korting op batterijmotoren voor jaloezieën
Geldig t/m: 30 november 2019

Profiteer in de maand november van 30% korting op heroplaadbare batterijmotoren bij gemotoriseerde uitvoeringen van houten jaloezieën van Inside + gratis afstandsbediening.

Stoere houten jaloezieën, gemakkelijk vanaf de bank te bedienen met een app op je telefoon of afstandsbediening van Inside.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak en haal het gemak in huis.

10% korting op draaideuren voor kast op maat
Geldig t/m: 30 november 2019

In de maand november geven wij 10% korting op draaideuren op maat gemaakt bij aanschaf van een kast op maat. Een kast op maat voor iedere ruimte, voor alle spullen en ook nog eens sfeervol. De draaideurkasten zijn er in allerlei soorten en kleuren.

Wil jij ook zo'n mooie kast op maat voorzien van draaideuren? Deze maand krijg 10% korting op draaideuren voor maatkasten! Kom langs in onze winkels.

   
 


Prijs- en drukfouten voorbehouden./span>

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag koopavond: 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak   
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl