Service, service!

Concurrerend met grote ketens
Kwaliteitsbezorging
Uitstekende garantie
Showroom van 400m2
Klantervaringen

Home Over ons Collectie wonen Collectie Slapen Aanbiedingen Contact

Klantervaringen

16-03-2015
Begin 2014 hebben we twee nieuwe matrassen gekocht bij van Schuppen in Wijk bij Duurstede. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren, we hebben op diverse matrassen proef kunnen liggen. We hebben gekozen voor twee matrassen van het huismerk van van Schuppen, een wat zachtere matras voor haar, en een wat stevigere matras met extra ventilatie voor hem.
Het resultaat is buitengewoon goed. We slapen structureel beter, en waar hij eerst met enige regelmaat rugklachten had, komen die aanmerkelijk minder vaak voor. Het advies, de prijs-kwaliteit verhouding en de service hebben we bij van Schuppen als zéér prettig ervaren.
Een jong stel uit Wijk bij DuurstedeDeskundig en in prettige sfeer zijn wij bij Van Schuppen te Leersum geadviseerd over de herinrichting van onze slaapkamer: bed,kasten en commodes. De levering vond plaats volgens afspraak. De montage was eveneens deskundig en klantgericht.
Fam.Strop, BunnikBedankt voor de correcte ontvangst in uw mooie showroom te Leersum. We konden in alle rust het juiste bed uitzoeken en er was ruim voldoende aanbod. Naast de goede verkoop is ook de levering en montage goed gegaan. Het bed werd perfect op tijd geleverd en bij ons thuis gebracht en gemonteerd.
Dhr. P. van KerkhofEen schuifkast voor onze slaapkamer kochten we bij Van Schuppen in Leersum. Een mooie kast en alles naar wens! Prima winkel om weer eens terug te komen!
Mevr. C. GlänzerZomer 2011 hebben wij van onze eerste AOW twee M-Line bedden gekocht bij van Schuppen in Leersum. In de showroom hebben we de bedden uitvoerig uitgeprobeerd en zijn verder deskundig en zeer vriendelijk geholpen. De bedden beantwoorden geheel aan onze (hoge) verwachtingen. Echtpaar uit DriebergenEen vriendelijke en toegankelijke gastheer, betrouwbaar advies en lekker dichtbij!
Karien Beukeboom, Leersum

© van Schuppen 2017 | Sitemap
Designed by Nederlink Webdesign
   
  Pinterest

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Koopzondagen: Op afspraak  
van Schuppen Wonen - Slapen

Veldpoortstraat 4
3961 BL Wijk bij Duurstede

Tel. 0343 - 572600
E-mail: info@vanschuppenwonen-slapen.nl